Vacatures in woord en beeld

image

Vicancy en EXENZO gaan samenwerken

Video is niet meer weg te denken uit de manier waarop wij dagelijks het internet gebruiken. Samen met de groei van social media heeft online video steeds meer terrein gewonnen. YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld en het derde grootste social media platform met meer dan 1 billioen maandelijkse gebruikers. Facebook zet in op video marketing en ook ’s werelds grootste microblog Twitter maakt steeds meer gebruik van video. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor gericht adverteren. (Bron: Social Media Today) Recruiters maken ook steeds meer gebruik van social media als wervingskanaal (Bron: Adecco). Maar nog niet alle bedrijven weten hier optimaal van te profiteren. Hoe kun je als HR professional in relatief weinig tijd toch de aandacht grijpen en je boodschap overbrengen?

Er is in de recruitment sector de afgelopen jaren een hoop veranderd, maar de vacature is eigenlijk altijd hetzelfde gebleven; veel tekst, weinig beeld. Hiermee blijven veel kansen voor gericht werven via social media onbenut. Vacature marketing bedrijf Vicancy en niche vacaturesite EXENZO wilen hier samen verandering in brengen. Werkgevers kunnen hun vacatures straks ook als filmpje online publiceren op Exenzo.com. Zo kunnen zij hun employer branding versterken en betere kandidaten werven. Dit sluit aan op de trend van het toenemend gebruik van adverteren middels online video.

Over Vicancy

Vicancy helpt werkgevers en recruiters om hun vacatures beter onder de aandacht brengen middels online video. Dankzij deze ‘video vacatures’ wordt binnen 40 seconden duidelijk van welk bedrijf het is, wat de functie inhoudt en welk profiel de gewenste kandidaat heeft. Doordat Vicancy werkt met animatie hoeft er geen camera- of geluidsman aan te pas te komen. Kijk voor meer informatie op www.vicancy.com.

Over EXENZO

EXENZO bouwt en baat niche vacaturewebsites uit in samenwerking met uitgevers van vakinhoudelijke websites. Hierdoor brengen zij vraag en aanbod van professionals op de arbeidsmarkt effectiever bij elkaar. EXENZO biedt een full jobboard service; dus een eigen vacaturewebsite met alle voordelen, maar zonder de lasten.  Kijk voor meer informatie op www.exenzo.com.